VISLOKAAL KAAP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vislokaal Kaap. Meer weten? Ontdek meer

24 dec 2022 om 9:44 1e keer besteld precies om 5 uur voor zo snel mogelijk, dit was 18.23 oke geen probleem goede reviews hopelijk wachten waard, helaas patat was lauw en slap, vis lauw en vol met graten.
16 dec 2022 om 20:09 Werd 10 mn te vroeg bezorgd. Wel lekker, maar mini porties voor een te hoge prijs. Je denkt dat je twee hoofdgerechten bestelt (en betaalt), en je krijgt twee voorgerechten. Mijn eerste en laaste bestelling bij Vislokaal Kaap :-(
14 dec 2022 om 21:33 Heerlijk gegeten
11 mrt 2022 om 8:23 Eten was lekker maar wel kleine portie voor wat je betaald. Zat ook weinig vis bij. Ook duurde de delivery meer dan een uur. Zou het niet snel aan iemand anders aanbevelen.
13 jan 2022 om 18:24 De garnalen waren niet schoongemaakt. En het had niet veel smaak wel goede kwaliteit aan producten. Heerlijk vers maar kwa smaak niks voor ons helaas.
10 jun 2021 om 23:31 Plateau de fruit de mer was prima! 3
10 jun 2021 om 13:00 Dit keer de Calamari Fritti besteld. Was ook heerlijk& supervers! Dus zeker voor herhaling vatbaar. Wederom snel bezorgd door vriendelijke koerier.
4 jun 2021 om 20:58 Gegrilde tonijn was perfect! Heerlijk met de asperges/erwten/zeekraal en frites erbij. Alles klopt hier
21 mei 2021 om 20:41 Fruit de mer plateau besteld en wat een aanrader! De oesters, garnalen en krab waren top en de vongole, scheermessen en wulken waren heerlijk bereid. Voor herhaling vatbaar!
16 mei 2021 om 9:44 De gegrilde Tonijn was perfect! Heerlijk met de asperges. Ook de verse friet is een aanrader. Ik heb er echt van genoten! Snel bezorgd ook.
10 mei 2021 om 15:22 forgot the salad, but followed instructions
9 mei 2021 om 11:18 Heerlijk eten, echt met liefde bereid en verzorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!